SLATKI KUPUS u zemljanoj šerpi (iz rerne)

 



U zemljanu šerpu sa poklopcem do polovine naseći komade svežeg kupusa.

Zatim sve posuti sa začinima i isečenim lukom:

crni luk

beli luk

aleva slatka paprika

miks korenja (belo korenje i šargarepa)

začin natural (ili vegeta)

šaka čeri paradajza (iz zamrzivača)

U sredinu staviti komad jagnjećeg mesa

Zatim sve do vrha napuniti lonac kupusom i opet ponoviti posipanje istih začina i luka.

Naliti vodom, poklopiti i ubaciti u rerun, te skuvati na T između 200 i 220 stepeni po C.





Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi