BAJADERA OD BELOG PILEĆEG MESA

Vatrostalnu činiju samo malo pouljiti.

Po dnu poređati belo pileće meso (tj. isečene tanje šnicle, koje su prethodno izlupane čekićem za meso).

Meso samo malo posoliti.

Zatim sve izmazati sa senfom.

Preko toga narendati sloj kačkavalja.

Potom poređati isečene šnite suvog vrata.


I na kraju, umutiti 1 celo jaje i 200 ml tečne neutralne pavlake za kuvanje.


Ovom masom preliti po vrhu mesnatu bajaderu.

Zapeći na 200 stepeni oko pola sata dok jelo ne porumeni.

Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi