PILEĆA DŽIGERICA U PANČETI

 


Potrebna je pileća džigerica i listići tanko isečene slanine pančeta.

Uzeti komadić džigerice i umotati ga pančetom, skroz ga obaviti, pa ukoliko je veći komad džigerice uviti ga sa 2-3 lista tanko isčene pančete.

Tako uvijene džigerice posložiti u pleh koji je obložen kolačarskim papirom.

Po vrhu sve posuti slatkom alevom paprikom i mlevenim biberom.

Na kratko zapeći sve na 200 stepeni po C u reni, ali samo dok pančeta ne porumeni.

Ništa brže i lepše, ukusnije, a da se čovek časti nakon uspešnog okončanja pilećeg tova.

Prijatno!

 

 

 

 

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi