AVGUSTOV DEZERT

 

Uzeti 4 dezertne činije, i u svaku po dnu poređati po 3 čajna kolutića.

Skuvati puding na sledeći način:

500 ml hladnog mleka

3 kašike šećera

1 kesica pudinga od vanile

Vruć puding odmah sasuti preko čajnih kolutića, i odmah u sredinu svake zdelice utisnuti po još jedan čajni kolutić.

Potom preko toga naseći sveže domaće zrele sočne kruške i posuti sa suvim grožđem.

Umutiti 100 g šlaga u prahu sa 200 ml hladne kisele vode.

Dekorisati zdelice po vrhu umućenim šlagom.

Ohladiti do užine u frižideru.

Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi