PITULJICE

 

Napraviti nadev za gotove pita kore, od sledećih sastojaka:

2 jajeta

komad izgnječenog sira feta

jogurt

Uzeti jedan list za pitu i nafilovati ga ovim nadveom, ali ne previše i više po sredini.

Zatim koru preklopiti sa obe strane i urolati kao malu pituljicu.

Ponavljati sve tako dok ima nadeva.

Tako prigotovljene pituljice odmah ispržiti sa obe strane na vrelom ulju.



Prijatno!

  

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi