BILJNI OMLET


U tiganj sa poklopcem nasuti malo ulja, a onda u njega dodati:

rendanu neoguljenu tikvicu

2-3 sveže isečene paprike (žuta, zelena, crvena)

Začiniti po želji, a posipanjem:

sitne morske soli

sveže majčine dušice

cnog mlevenog bibera

Poklopiti i dinstati dok sve ne omekavi uz povremeno mešanje.

Na kraju umutiti 2 jajeta i preliti preko omleta.

Dobro ispeći prvo sa jedne strane, donje, a onda okrenuti i dopeći i drugu stranu, gornju.

Servirati toplo za večeru, a ako pretekne može se pojesti i sutradan hladno za doručak.

Prijatno!

 


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi