PUTER OD BUNDEVINOG SEMENA

 


100 g sirove golice ili bundevinog semena potopiti u hladnu vodu i ostaviti da odstoji najmanje 3 sata.

Nakon toga samleti sve u seckalici ili izmiksati štapnim blenderom:

oceđeno bundevino seme

sitna morska so

maslinovo ulje

crni mleveni biber

par čena belog luka

Sasuti puter u staklenu posudu, poklopiti i ostaviti u frižideru do potrošnje (praviti manje zbog održivosti).

Prijatno!

 

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi