PRVI IZMIŠLJENI DEZERT

 


Skuvati jednu kesicu pudinga sa ukusom čokolade, po standradnom šablonskom načinu:

500 ml mleka

3 kašike šećera

1 kesica pudinga od čokolade

U 3 dezertne činije nadrobiti keks petit (onaj turski sa čokoladnim punjenjem, marke “simsek”)

Preliti preko keksa pudingom od čokolade.

I na kraju, posuti sa što više mlevenih prepečenih lešnika.

Ohladiti do užine u frižideru.

Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi