KROMPIR SA ĆUREĆIM NADEVOM



Juče je ostalo kaše ili nadeva od pripremanja punjenih tikvica u formaciji čuna (čamčića), a ta kaše je dakle ispržena juče, a samo danas još treba skuvati krompir kako bi se napravio jedan brz, izmišljen, lagan ručak.

Dva crvena krompira oguliti, iseći na kockice i skuvati u posoljenoj vodi.

U šerpu sasuti nadev od preprženog mlevenog ćurećeg belog mesa, crnog luka i malo paradajza.

U to dodati skuvan krompr i prokuvati još malo uz dodavanje vode u kojoj se krompir skuvao.

Ukrčkati da se sve zgusne.




Odmah servirati toplo uz salatu od zakišeljenih pečenih crvenih paprika.

Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi