PIRINAČ SA POVRĆEM

 




Pirinač skuvati posebno.

Na malo ulja dinstati:

2 glavice krupno isečenog crnog luka i

sitno rendanu šargarepu

Ako zatreba doliti malo vode, a zatreba.

Na kraju, ubaciti u sve ovo opran i skuvan pirinač.

Posoliti, pobiberiti i dodati neki od začina, poput vegete.

I na kraju, sve ukuvati da bude gušće.

Ovako pripremljenim pirinčom mogu se garnirati zapečene polutke od plavog patlidžana.

Prijatno!

 

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi