VOĆNA SALATA SA ČIJA PUDINGOM
Najpre napraviti čija puding, a on se može napraviti
u mom slučaju samo sa grčkim jogurtom (može i sa bademovim mlekom, na vodi kažu
može takođe, ali ja znam da je na vodi bljak, itd.).
Potrebno je pomešati:
3 kašike čija semenki i
300 ml grčkog jogurta i
2-3 kašike borovog meda (ili neki drugi zaslađivač
po želji)
Tako pripremljen čija pudnig ostaviti najpre u
frižider da čija semenke nabubre.
Za to vreme naseći ili pripremiti sveže voće po
želji, a u mom slučaju u ovu voćnu salatu u obzir dolaze odleđene domaće kupine.
Evo kako treba dalje servirati ovaj čija puding:
U posudice nanositi sloj, po sloj, ali ovi mredom:
puding od čija semenki
isečeno voće po želji (u mom slučaju kupine)
I na kraju sve posuti i dekorisati sa mlevenim
pečenim lešniciam, a mogu i bademi, indijski orasi, itd.
Iako je reč o pudingu, ovo je idealno pojesti za
doručak.
Prijatno!
Коментари
Постави коментар