DEZERT - još jedan izmišljen



 

U 3 dezertne čaše nadrobiti (tj. izlomiti) po 2 velike piškote, u svaku zdelicu.

Zatim preko piškota naliti skuvan i vruć puding od čokolade.

Puding skuvati od sledećih sastojaka:

500 ml hladnog mleka

3 kašike šećera

1 kesica pudinga od čokolade

Preko čokoladnog pudinga zatim ide sloj pirea od bundeve.

Svežu bundevu iseći na kockice te skuvati, a onda ocediti od vode i umutiti štapnim blenderom, dok se ne dobije pire od bundeve i samo zasladiti sa 2-3 kašike borovog meda.




U svaku zdelicu naneti pire od bundeve.

Po vruh pire od bundeve posuti cimetom i dekorisati krupno isečenim orasima.

Prijatno!

 

 


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi