MARTOVSKI DEZERT



Za 3 dezertne čaše potrebno je uraditi sledeće:

U šerpi manjoj skuvati podlogu od pudinga sa ukusom vanile:

½ litra hladnog mleka

3 kašike šećera

1 kesica pudinga od vanile

Razasuti u dezertne čaše vruć, skuvan puding.

Po vrhu posuti svaku zdelicu sa po 1 kašikom mlevenih oraha.

Zatim poređati obilato sloj odleđenih kupina.

Opet svaku zdelicu posuti sa po 1 kašikom mlevenih oraha.

I na kraju preliti svaku zdelicu sa po 1 kašikom borovog meda.

Prohladiti do užine.

Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi