BUKOVAČE SA MLADIM LUKOM I BLITVOM



 

Na ulju propržiti:




svežanj isečenog mladog luka srebrenjaka i

500 g isečenih bukovača




Posoliti i samo pobiberiti.




I dinstati poklopljeno na tišoj vatri, uz sporadično mešanje.




Na polovini dinstanja ubaciti još 2-3 šake sveže isčene blitve.




Opet sporadično promešati dok sva tečnost ne uvri.

Servirati uz dosta salate i domaće tortilje.

Prijatno!

 

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi