ČERI PRELIV univerzalan i za sve



U vatrostalnu pliću posud ili u vatrostalni poklopac sasuti:

čeri radajaz (tek ubran)

par čena belog luka

bosiljak balzamiko

Preliti uljem.

Posoliti.

Pobiberiti šarenim biberom.




Zapeći na 200 stepni po C u rerni.

Ispečeno izmiksati štapnim blenderom.

Sasuti ohlađeno u teglicu i čuvati u frižideru.





Univerazlan čeri premaz, a idealan za špagete, pastu, tortilje, a njime se može premazati i podloga za pizzu, itd.

Prijatno!

 

 

 

 

 

 

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi