BORANIJA SA PILEĆIM PRSIMA

 



 

U šerpu naseći sledeće sastojke, poklopiti, naliti vodom i ukrčkati na tišjoj ringli:

zamrznuta boranija (ono malo što smo skupili ove sezone, pa ipak bar jedan preukusan ručak danas ispade)

sečena šargarepa

sečeni crni luk

isečeno belo pileće meso (pileća prsa)

celer lišćar

isečeni paradajz

Začiniti još dodavanjem sledećih sastojaka:

sitna morska so

začin natural (ili vegeta)

crni mleveni biber

aleva  slatka paprika (horgoška)

Povremeno promešati, naliti vode po potrebi, te ukrčkati na željenu gustinu.

Prijatno!

 

 


Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi