POHOVAN FETA SIR

 



 

Kupiti komad sira fete i iseći ga na nešto deblje kriške.




Zatim svaku krišku uvaljati u belo pšenično brašno, pa u umućeno ajje i na kraju u što više susama.

Ispeći na vrelom ulju, sa obe strane dok ne porumeni.




Malo prohladiti pre serviranja, jer je tako još ukusnije i mnogo bolje, jer ko može jesti vruć sir odmah skinut sa ringle.

Garnirati po želji, recimo svežim paradajzom volujsko srce ili nekim prelivom, medom, itd.





Napravi se brzo i jednostavno, a ukus je savršen, presavršen.

Prijatno!

 

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi