DEZERT HOKAIDO posno

 



 

Jednu poveću hokaido bundevu oprati, iseći na sitnije komade, posložiti preko pek papira u većem plehu i samo posuti mlevenim cimetom.




Ispeći kratko na 200 stepeni po C.

Ispečenu bundevu očistiti od donje kore, te posložiti u dezertne čaše ili činije.





Onda u svaku porciju nasuti po 2-3 kašike mlevenih oraha, a zatim preliti sve medom od borovih iglica.

Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi