DEZERT sa majskim trešnjama

 



 

Skuvati puding od jagode na sledeći način:

500 ml mleka (ja sam stavila 300 ml mleka, a 200 ml hladne vode – pošto štedim, ekonomišem)

1 kesica pudinga od jagode

3 kašike šećera

Skuvan puding razasuti u dezertne čaše (mera za 3 persone).

Po vrhu naređati deblji sloj odleđenih majskih trešanja, koje su ostavljene sveže u zamrzivač, inače očišćene od koštica.

Prijatno!

 

 

 

 

 

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi