POHOVANI CELER hrskava varijanta sa susamom

 



 

Jedan osrednji celer oguliti, oprati, iseći na tanje krugove, a onda skuvati u slanoj vodi.

Ocediti i prohladiti kad bude skuvano i mekano.

Zatim uvaljati svaki krug celera najpre u brašno.

Zatim u umućeno jaje.

I na kraju u susam.




Ispržiti na vrelom ulju sa obe strane dok ne porumeni.

Prijatno!

 

 

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi