ĆUREĆA PRSA NA MAJČINOJ DUŠICI

 


 

Ćureća prsa ili belo pileće meso iseći na tanje šnicle.

Zatim na ulju, ali na tišoj vatri izdinstati poklopljeno ćureće meso, s tim što meso odmah treba dodati na dobar svežanj sveže majčine dušice.




Meso još posoliti.

Dodati šarenog bibera.

Servirati preko liski sveže salate.




Idealno za večeru.

Prijatno!

 

Коментари

Популарни постови са овог блога

PROJA - posna na vodi

POSNA LEŠNIK TORTA sa medenim koricama (o Nikoljdanu 2012-e)

DŽEM OD ŠIPURKA

SLANE GALETE sa jogurtom

POSNI SLANCI BEZ ULJA

POSNA SARMA sa krompirom

PRIPREMA SPANAĆA ZA ZAMRZAVANJE

POSNA ŽITO TORTA

BAKLAVA SA MALINAMA

POSNA BORANIJA na vodi