U šerpu nasuti 1 šolju od 200 ml jogurta i staviti na
ringlu da provri.
A kad taj jogurt provri u to još sasuti:
2,5 kašike goveđeg želatina razmućenog u nešto hladne
vode (malo više od pola šolje).
Zatim u to sasuti:
još 1 šolju jogurta i
oko 150-200 g majoneza (nisam merila sipam sve otprilike)
Čim sve to provri smaći sa ringle.
Pripremiti sitno seckano sledeće:
kuvanu šargarepu
2 kuvana jajeta
šunku
kisele krastavčiće
U manju tepsiju ređati mešavinu svega iseckanog, a
onda prelivati, i tako sve do kraja dok se ne utroše svi sastojci.
Na kraju sve posuti sa sveže isečenim lišćem peršuna
lišćara.
Ohladiti do sutradan u frižideru, a onda iseći po
želji kao hladno praznično predjelo.
Prijatno!
Коментари
Постави коментар