U veći pleh obložen kolačarskim papirom poređati 6 većih
isečenih kriški hleba.
U manjoj činiji pripremiti začinski premaz i nanositi
ga uz pomoć silikonske četkice po čitavoj površini svake kriške hleba:
maslinovo ulje od komine
začin kulinat
crni mleveni biber
đumbir u prahu
majčina dušica
origano
aleva slatka paprika
Preko premazanih kriški hleb naneti dobar sloj
mariniranih isečenih šampinjona.
Preko šampinjona nasuti lišće bosiljka đenoveze.
I na kraju sve preklopiti, tj. dekorisati sa dosta
čeri paradajza.
I kao završni pobedonosni potez sve kriške dekorisati
uzanim kriškama žutog kruškastog čeri paradajza da bude ovako fenomenalno jestivo
a dekorativno, kao naslikano.
Zapeći u rerni, a uključiti grejače gornje ili samo
one koji greju i peku odozgo (ove bruskete nisam onako prepekla kao jedne prethodne).
Prijatno!
Коментари
Постави коментар